4G Router för IP Kameror

GlobalCam 4G router för utomhusbruk är speciellt framtagen för IP kameror och är ett bra val för kamerainstallatörer som önskar få en snabbare och enklare installation på områden som saknar fast nätverk.

Tack vare 2 POE utgångar och IP65 klassificering kan GlobalCam ge både ett snabbt och säkert nätverk samt ström (30W per utgång) genom nätverkskabel till kamerorna. Era professionella POE kameror blir trådlösa på några få minuter.

Förutom POE har GlobalCam även WIFI för både trådlösa WIFI kameror och för komma in i internt nätverk för mobil eller dator.

Enkelt webbgränssnitt men tänk på att man måste ange port forward för anslut IP kameror via POE.

För mer info: https://www.skybox.se/produkt/globalcam-4g-router-2-poe/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.